Hemsida
   
Letar du efter

Vilka är de bästa hund mat?

Letar du efter

Om du letar efter de bästa hundfoder för din hund, lista ner till en hel del faktorer som man måste tänka på innan utfodring maten till din hund.

Ras, ålder och hälsa för hunden är viktiga faktorer. De flesta hundraser behöver livsmedel som är avsedda hela sin livstid. Det är emellertid fortfarande viktigt att känna till näringsinnehållet i hundmat. Innan du köper något kommersiellt varumärke i synnerhet de dyra kontrollera och läsa etiketten först. Ingredienserna ska vara en kombination av vitamin A och E, proteiner, fetter Omega och kött, se till att det inte är "fyllmedel" typ av kött och se upp för karamellfärg eftersom det är ohälsosamt att hunden.

Välj smak på maten. Detta kan vara en trial and error som en början eftersom du skulle försöka på olika märken för att kontrollera vilken hunden uppskattar mest.

Du kan mata din hund grönsaker som potatis, morötter, bönor och ärtor med lite kombinerad smak eller sås, eller kombinera dessa med ett kommersiellt märke för bättre smak. Detta livsmedel kan införas stegvis till hunden tills det vänjer sig sin kost, men vara på jakt efter eventuella biverkningar ifall det händer.

Det är en jämförelse mellan tillagad mat och raw food. Det finns hundägare som ger färdiglagad mat till hunden eftersom de tycker hundarna är som deras mänskliga motsvarigheter som äter lagad mat. Det finns andra som väljer att BARF kost som innebär att "Bones och rå mat" som alla fysiska och saknar tillsatser och konserveringsmedel som rå kyckling delar som vingar och hals eller till och med vissa inre organ. Kanske skulle det vara till din fördel om du gör lite mer forskning om den råa kosten om du har några tvivel om det, eller kolla med veterinären för några råd.

Om du vill göra din egen hund mat, kontrollera internet för bra hund recept. Det finns kött och grönsaker recept, soppor, grytor och gryta. Kom bara ihåg att noggrant följa en meny plan för komplett med kalori-och näringsbehov hunden.

Det finns goda kommersiella märken av hund livsmedel som har godkänts av en majoritet av djurägare och sällskapsdjur organisationer som du kan prova. Du kan kolla in dem i livsmedel och djuraffärer. Alltid jämföra näringsvärdena i märket med varandra så att du skulle veta att du får dina pengar värt och även säkerställa din hund hälsa. Du kan också se upp för godkännande sigill för större hund organisationer för att vara säker på produkten.

Vilka är de bästa hund mat? Det vore bäst att hålla i minnet att din hund skulle vara en glad och frisk hund, om det ges god kvalitet mat med rätt näringsämnen under hela dess livstid. Det kan vara hemlagad, kokt eller i burkar samt Raw Food, men så länge hunden hålls friska, passform och har ingen sjukdom medan man äter någon av dessa typer av livsmedel, så har du gjort rätt val.

Om författaren:
Ingen information för denna författare.

E-nyhetsbrev

Prenumerera på H.H Press

Vår vecka allmänt intresse e-nyhetsbrev håller dig uppdaterad på en mängd olika hälsofrågor.

Registrera dig nu
Hemsida  >  Familj  >  Husdjur hälsa  >  Pet nutrition  >  Vilka är de bästa hund mat?