Hemsida
   
Letar du efter

Rätt hamster vård

Letar du efter

Du kommer inte att kunna ha svårt att hitta en hamster, detta husdjur är tillgänglig överallt i en djuraffär. De tar inte upp mycket plats i ditt hem. Om du planerar att få en att hålla, behöver du inte tänka två gånger eftersom dessa små husdjur är inte svårt att ta hand om. De brukar kräva mycket av din tid och pengar. Även har varje hamster sin egen personlighet och egenskaper, är de inte skapade för att vara oberoende som hundar och katter. De förlitar sig enbart på att du är deras mästare.

Innan du rusa till en närliggande djuraffär, måste du kontrollera om dessa saker. Veta följande tips hamster vård kommer att ge dig och ditt husdjur massor av lycka:

Tänk vilken typ av hamster du får. Syrisk hamster är en större typ. De vill oftast växa ensam. De flesta hamstrar när de nådde vuxen ålder, tenderar de att slåss så du bör inte hålla dem i en bur. När du köper hamstrar, inte köpa mer av den syriska typ, tenderar de att slåss tills en av dem dör. Till skillnad från annan ras, de lever okej ihop förrän i vuxen ålder.

Köp lämplig passform storlek bur för dem tills de blir gamla.

När får en bur, se till att ha den mest lämpliga för ditt husdjur. Vissa människor tror att en rund eller oval bur är perfekt. På grund av dålig syn på hamstrar, de har en hård tid med runda eller ovala bur. Vad de behöver är en bur som ger dem bekväma hörn.

Ett glas akvarium kan också vara lämpliga för en hamster bur. De kommer att njuta leva i det eftersom det har en mycket trevlig och väl utjämnade plats att leva. Det har också tillräckligt med luft som gör det möjligt för dem att andas fritt.

Korrekt sängkläder tillbehör räknas också mycket Använd inte klorofyll spån,. Dessa material är dåligt för dem.

Håll husdjur eller stroke den flera gånger innan du köper dem. Vissa människor säger att kvinnliga hamstrar är aggressiva än hanen. Du har en möjlighet att välja mellan hamstrar i djuraffär.

Rätt hamster vård Var noga med deras bur är klar innan de flyttar in

Håll dem och leka med dem för att göra dem tamare dig. De är också som människor, måste de vara bortskämda och älskade.

Du kan belöna dem med blåbär, färsk frukt och grönsaker. Bör du ta bort kvar för att hindra dem från att vara sjuka.

Alltid göra det till en vana att rengöra deras bur med en gång i veckan. Det kommer att hålla dem borta från skadliga sjukdomar.

Få en resa bur så att när du rengör sin bur, de har en alternativ bur att stanna.

Ge dem massor av tid, så att de kommer att användas för dig.

Du måste se till att deras livsmedel har en tillräcklig mängd salt.

Hamstrar behöver inte mycket mängd mat. Du behöver bara ge dem tsk. av livsmedel.

Om författaren:
Ingen information för denna författare.

E-nyhetsbrev

Prenumerera på H.H Press

Vår vecka allmänt intresse e-nyhetsbrev håller dig uppdaterad på en mängd olika hälsofrågor.

Registrera dig nu
Hemsida  >  Familj  >  Husdjur hälsa  >  Pet relaterade  >  Rätt hamster vård