Hemsida
   
Letar du efter

Hemgjord recept för att avgifta kroppen

Letar du efter

Hemgjord recept för att avgifta kroppen Oavsett hur frisk du är kroppen ständigt utsätts för gifter både från insidan och utsidan. Ackumulering av dessa toxiner i kroppen leder till ett antal långsiktiga problem och leder i allmänhet dålig hälsa. Detta gör det viktigt för oss att avgifta kroppen regelbundet. Det finns ett antal sätt på vilket kroppen kan detoxifieras; en av dessa innefattar dieten. En avgiftande kost är en del av detox-programmet. Men detta betyder inte att du ska äta eller dricka mat som inte är gott. Det finns ett antal recept som kan göras hemma för att avgifta kroppen. Vissa av dessa recept som nämns nedan:

Så fort du stiger upp på morgonen kan du göra en avgiftande dricka genom att blanda 2 msk ren citronsaft, 1 msk svart band melass, 1 msk olivolja, en nypa cayennepeppar i hälften kopp varmt vatten. Alternativt kan du också göra en drink av en morot, en gurka och en pinne av selleri med halv rödbetor. Gör färsk juice av dessa ingredienser.

Citron recept: Det bästa sättet för avgiftning är en citron dryck som ska ersätta alla fasta livsmedel i upp till en eller två veckor. Beroende på din önskan, kan du ersätta antingen en eller två måltider varje dag med en citron dryck. Drycken görs genom att lägga till två matskedar brunt ris sirap med två matskedar av färsk citronsaft i ett glas vatten. En skvätt riven ingefära kan också läggas till att förbättra funktionen av matsmältningssystemet. Denna dryck kan användas för att ersätta någon form av fast föda och du kan få det när du känner dig hungrig.

Färsk frukt recept: med färsk frukt som jordgubbar, banan och äpplen kan hjälpa kroppen avlägsna gifter inifrån. Du kan göra en fräsch sallad med färsk frukt tillsammans med extra mjuk tofu, citronskal och honung för att göra en underbar efterrätt. Detta tar bort gifter från kroppen och hjälper dig att bevara en god hälsa. Du kan också växla över till ett äpple diet där du ska ha äpplen, äppelmos, äppeljuice och cider under en period av tre dagar. Frukt är ett bra sätt på vilket kroppen kan bli renad. Detta ger i wellness till livet och energi.

Grönsaksbuljong: Denna buljong gjord på färska frukter, grönsaker, nötter, rötter, baljväxter och knölar. För att göra detta recept hacka 2 koppar spenat, 2 koppar broccoli huvuden, 3 koppar stjälk selleri, 2 koppar röda skal ekologisk potatis skal och 1 liten zucchini. Lägga till alla dessa till 2 liter destillerat vatten och ta med den till en koka. Därefter, sänk värmen och koka i ca 20 till 30 minuter. Sila ingredienserna och buljongen är klar för att dricka. Denna buljong kan lagras under omkring 3 dagar i kylskåp.

Innan du börjar få avgiftning kost bör du äta lätt diet under sju dagar och undvika all form av skräpmat för att upprätthålla en hälsosam kost.

Om författaren:
Ingen information för denna författare.

E-nyhetsbrev

Prenumerera på H.H Press

Vår vecka allmänt intresse e-nyhetsbrev håller dig uppdaterad på en mängd olika hälsofrågor.

Registrera dig nu
Hemsida  >  Läkemedel  >  Alternativ medicin  >  Hemgjord recept för att avgifta kroppen